KVALITETS KAFFE
TIL HOTELL, RESTAURANT & CAFÉ

OM CHAQWA

CHAQWA leverer kaffe av høy kvalitet og er tilpasset lokale smakspreferanser.

Kvaliteten på bønnene er viktig for oss, vi plukker de fra land over hele verden - slik at du skal få den gode kaffeopplevelsen.

Vi har en lidenskap for kaffe og er opptatt av at du skal kunne servere kaffe som overgår gjestenes forventninger. Vi leverer alt du trenger, for å gi dine gjester en optimal kaffeopplevelse.

Mer enn 1500 serveringssteder i Norge serverer CHAQWA. Vi har også Norges største tekniske avdeling, som gjør at vi kan tilby profesjonelle kaffemaskiner og service til svært konkurransedyktige priser.

Har du fått servert kaffe etter et måltid på Grand Café, Ekeberg Restauranten eller Ling Ling Hakkasan, har du fått servert CHAQWA. Vi brenner for god kaffe og leverer et bredt sortiment tilpasset norske ganer.

Fursetgruppen logo
For å kunne servere god kaffe er det tre forutsetninger som må oppfylles: En god maskin, gode råvarer, og den som lager kaffen må være tilstrekkelig kompetent og dedikert. Fursetgruppen og Coca-Cola European Partners Norge samarbeider tett etter nettopp disse prinsippene, og kaffen får nå den plassen den fortjener i det gode måltidet på våre restauranter.
Bjørn Tore FursetEier av Fursetgruppen

VÅR KAFFE

logo_small- Medium Roast kaffebønner

Kremet og balansert karakter med rund smak. Aromatisk med toner av nøtter og karamell.

red_1 blue_1green_1

logo_small- Dark Roast kaffebønner

En mørkbrent blanding med fyldig smak og intensiv karakter. Røkte og krydrede toner med lang ettersmak og dempet syre.

red_2blue_2 green_2

logo_small- Espresso

Blandingen i vår espresso, har toner av brent sukker og passer perfekt både alene og i våre melkefavoritter cappuccino og café latte.

logo_small- Økologisk & Fairtrade

En av våre kaffevarianter er dobbelt sertifisert; Faritrade og økologisk. Kaffen kan spores tilbake til kooperativet der kaffen ble dyrket. Vår dobbeltsertifiserte blend er en aromatisk kaffe med frisk syre som balanseres av den litt mørkere brenningen. For mer informasjon om Fairtrade

 fairtrade

logo_small- ESPRESSO SIGNATURE

En eksklusiv og perfekt komponert kaffe med nøye utvalgte kaffebønner fra Latin-Amerika. Blenden består av kaffe fra anerkjente områder i Brasil, Nicaragua og Guatemala. En sympatisk kaffe med en god aroma, balansert og fyldig smak. Blenden har et hint av tropisk frukt, sitrus og nougat.

VIL DU VITE MER?

Ja, kontakt meg for en uforpliktende prat!