Chaqwa og baristakaffe

KAFFE TIL RESTAURANT, HOTELL OG CAFÉ

Vi har en lidenskap for kaffe og er opptatt av at du skal kunne servere kaffe som overgår gjestenes forventninger, uansett om det er på arbeidsplassen, restauranten eller hotellet.

Mer enn 1500 serveringssteder i Norge serverer CHAQWA. Vi har også Norges største tekniske avdeling, som gjør at vi kan tilby profesjonelle kaffemaskiner og service til svært konkurransedyktige priser.

Har du fått servert kaffe etter et måltid på Grand Café, Ekeberg Restauranten eller Ling Ling Hakkasan, har du fått servert CHAQWA. Vi brenner for god kaffe og leverer et bredt sortiment tilpasset norske ganer.

CHAQWA er en samarbeidspartner som leverer elementene du trenger for å oppnå ekstra lønnsomhet. Våre kaffeløsninger er tilpasset alle behov, fra små kaffebarer til store restaurantkjeder.

VIL DU VITE MER?

Ja, kontakt meg for en uforpliktende prat!


  Fursetgruppen logo
  For å kunne servere god kaffe er det tre forutsetninger som må oppfylles: En god maskin, gode råvarer, og den som lager kaffen må være tilstrekkelig kompetent og dedikert. Fursetgruppen og Coca-Cola European Partners Norge samarbeider tett etter nettopp disse prinsippene, og kaffen får nå den plassen den fortjener i det gode måltidet på våre restauranter.
  Bjørn Tore FursetEier av Fursetgruppen
  Kopp med espresso

  HVORFOR VELGE OSS SOM LEVERANDØR

  Velsmakende produkter av høy kvalitet

  100% Arabica-bønner

  Opplæring i bruk og kaffekunnskap

  Godkjente maskiner av ECBC

  Norges største tekniske avdeling

  LANDSDEKKENDE DISTRIBUSJON

  GODE REFERANSER

  VÅR KAFFE

  logo_small- Medium Roast kaffebønner

  Kremet og balansert karakter med rund smak. Aromatisk med toner av nøtter og karamell.

  red_1 blue_1green_1

  logo_small- Dark Roast kaffebønner

  En mørkbrent blanding med fyldig smak og intensiv karakter. Røkte og krydrede toner med lang ettersmak og dempet syre.

  red_2blue_2 green_2

  logo_small- Espresso

  Blandingen i vår espresso, har toner av brent sukker og passer perfekt både alene og i våre melkefavoritter cappuccino og café latte.

  logo_small- Økologisk & Fairtrade

  En av våre kaffevarianter er Fairtrade sertifisert. Kaffen kan da spores helt frem til kaffefarmen eller kooperativet der kaffen er blitt dyrket. Du kan være trygg på at vår kaffe er økologisk. Vår økologiske blend er en aromatisk kaffe med frisk syre som balanseres av den litt mørkere brenningen.

   fairtrade

  logo_small- ESPRESSO SIGNATURE

  En eksklusiv og perfekt komponert kaffe med nøye utvalgte kaffebønner fra Latin-Amerika. Blenden består av kaffe fra anerkjente områder i Brasil, Nicaragua og Guatemala. En sympatisk kaffe med en god aroma, balansert og fyldig smak. Blenden har et hint av tropisk frukt, sitrus og nougat.

  Kaffemaskiner


  SERVICE

  For å få virkelig god kaffe hver dag, er det viktig med service og vedlikehold av utstyret. Våre teknikere og kaffespesialister er her for å gjøre hverdagen din enklere.

  Vi har konkurransedyktige priser på service, og et stort apparat med telefon support og teknikere.

  Hos oss finner du Norges største tekniske avdeling – kun en telefon samtale unna!