KAFFE

CHAQWA LEVERER KAFFELØSNINGER TIL RESTAURANT, HOTELL, CAFÉ OG KONTOR.

CHAQWA leverer kaffe av høy kvalitet og er tilpasset lokale smakspreferanser. Med markedsledende kaffemaskiner, kundeservice og support sikrer vi at du kan nyte fantastisk smak i hver eneste kopp.
Kvaliteten på kaffebønnene er viktig for oss, vi plukker de fra land over hele verden - slik at du skal få den beste kaffeopplevelsen.

VÅR KAFFE

logo_small- Medium Roast kaffebønner

Kremet og balansert karakter med rund smak. Aromatisk med toner av nøtter og karamell.

red_1 blue_1green_1

logo_small- Dark Roast kaffebønner

En mørkbrent blanding med fyldig smak og intensiv karakter. Røkte og krydrede toner med lang ettersmak og dempet syre.

red_2blue_2 green_2

logo_small- Espresso

Blandingen i vår espresso, har toner av brent sukker og passer perfekt både alene og i våre melkefavoritter cappuccino og café latte.

logo_small- Økologisk & Fairtrade

En av våre kaffevarianter er dobbelt sertifisert; Faritrade og økologisk. Kaffen kan spores tilbake til kooperativet der kaffen ble dyrket. Vår dobbeltsertifiserte blend er en aromatisk kaffe med frisk syre som balanseres av den litt mørkere brenningen. For mer informasjon om Fairtrade

 fairtrade

logo_small- ESPRESSO SIGNATURE

En eksklusiv og perfekt komponert kaffe med nøye utvalgte kaffebønner fra Latin-Amerika. Blenden består av kaffe fra anerkjente områder i Brasil, Nicaragua og Guatemala. En sympatisk kaffe med en god aroma, balansert og fyldig smak. Blenden har et hint av tropisk frukt, sitrus og nougat.

Vil du vite mer om våre kaffeløsninger?

Ja, kontakt meg for en uforpliktende prat!