LEI KAFFEMASKIN TIL DIN BEDRIFT - FRI LEIE UT 2019

CHAQWA leverer kaffemaskiner og kaffe av høy kvalitet til din bedrift. Alle nye kunder som signerer en kaffeavtale innen 30. september får gratis leie av kaffemaskin ut 2019.
Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg innen 48 timer for en enkel prat om ditt kaffebehov.

 

Ja, kontakt meg for en uforpliktende prat!

[contact-form-7 404 "Not Found"]

NÅ FÅR DU 3 MÅNEDERS GRATIS LEIE!

CHAQWA er Coca-Cola sitt eget kaffemerke og har kaffemaskiner av høy kvalitet. Du kan i dag drikke kaffe fra Coca-Cola i over 28 land over hele verden.

All kaffeproduksjon hos CHAQWA har fokus på menneske- og arbeidsrettigheter, miljø og jordbruk. Vår kaffe som kan spores helt tilbake til gården hvor bønnene er dyrket på.

Kaffebønnene våre er håndplukket av våre kaffeeksperter og er 100% Arabica-bønner. Vi har global erfaring innen kaffemarkedet og har spesialisert oss på kaffeopplevelser på jobb i over 44 år.

Vi leverer både kaffemaskiner og kaffebønner til små og store bedrifter og restauranter i hele Norge.

Ta kontakt i skjemaet for å få tilbud på fri leie av kaffemaskin ut 2019.

Les her om hvorfor det er så viktig med god kaffe på jobben

NÅ FÅR DU 3 MÅNEDERS GRATIS LEIE!

  • Signer en kaffeavtale med 34 - 60 måneders varighet innen 30. september og få fri leie av kaffemaskin ut året
  • Signerer du innen 19. august 2019 er din bedrift med i trekning av 2 VIP-billetter til årets råeste sportsevent i Telenor Arena 31. august 2019, der du kan se utøvere på ski, snowboard, skateboard og Moto X. 2 bedrifter kan vinne 2 billetter hver.
  • Kampanjen gjelder alle våre kaffemaskiner og –avtaler for bedrifter.

Terms

Vilkår
  • Signer en kaffeavtale og få fri leie av kaffemaskin ut 2019
  • Du må signere en kaffeavtale innen 30. september 2019. 2 bedrifter kan vinne 2 VIP-billetter hver til årets råeste sportsevent i Telenor Arena 31. august 2019, dersom kaffeavtalen er signert innen 19. august.
  • Avtalen innebærer at kunden inngår en 34 - 60 måneders avtale som starter 1. januar 2020 med Coca-Cola European Partners Norway, der kunden binder seg til en leieavtale og handler varer fra Coca-Cola European Partners Norway ihht. Terms & Conditions i kontrakt. Bedrifter får fri leie av kaffeutstyr ut 2019.
  • CHAQWA er kaffeleverandør under avtaleperioden og kostnader for service- og vedlikeholdsavtale påløper for kaffeutstyr.

KAFFE AV BESTE KVALITET

CHAQWA brenner for god kaffe. Vi har nøye utvalgte blandinger av 100% arabica-bønner, spesielt utviklet for norske ganer.

GODKJENT UTSTYR

Leier du en kaffemaskin eller kaffetrakter fra CHAQWA, er den godkjent i henhold til European Coffee Brewing Centre sine krav.

Support & Service

For å få virkelig god kaffe hver dag, er det viktig med service og vedlikehold av utstyret.

Kaffemaskiner

Storebrand logo
Kaffe er en viktig del av arbeidsdagen for våre ansatte. Vi stiller derfor høye krav til vår kaffeleverandør. God service, god kaffe og kaffemaskiner av høy kvalitet med stor kapasitet er en selvfølge. CHAQWA har levert kaffemaskiner til Storebrand siden februar 2013 . Vi opplever at leveransen er fleksibel med konkurransedyktige priser. CHAQWA leverer god kvalitet, gir oss god oppfølging og utmerket service. Bærekraft er en integrert del av Storebrands kjernevirksomhet og vår innkjøpspolicy legger stor vekt på leverandørenes miljø- og bærekraftsarbeid. I samarbeid med CHAQWA har vi fått utviklet Svanemerkede engangs kopper og er helt i sluttfasen med å Svanemerke kaffetjeneste leveransen.
Yngvar ChristiansenNordisk leder husdrift

Bli kontaktet

Ja, jeg vil høre mer om kampanjen