Combined logo emblem for Coca-Cola and the two coffee-brands

Header – Title

Vi har kaffen du trenger

Header – Text

Trykker du på snooze-knappen litt for mange ganger om morgenen? Du er ikke alene. Kom til hektene og gjør deg klar for en ny dag med en deilig kopp kaffe eller espresso.

Vil du vite mer om hva vi kan tilby? Trykk på knappen under!

Header – Image

coffee-cup-overslept

History – Image Barista

illustration of a barista

History – Title

Kvalitetskaffe og glede i hverdagen siden 1975

History – Text

Coca-Cola introduserte sitt første kaffeprodukt i Japan i 1975. Det ble startskuddet for en kaffereise som i dag har gjort oss til en av verdens største innkjøpere av råkaffe.

Kvalitet og smak er i fokus gjennom hele verdikjeden; fra innkjøp av råkaffe til utvikling av riktig blend tilpasset den lokale smakspreferansen, til det velduftende sluttresultatet med ferdig ferskbrygget kaffe.

I dag finner du kaffen vår i over 28 land.

Know more – Title

Coca-Cola leverer kaffe og er totalleverandør av kaffetjenester fra merkene:

Brand – Chaqwa

logo-chaqwa

Brand – Chaqwa Text

CHAQWA er et kaffemerke av høy kvalitet og består av 100 prosent Arabica-bønner som er nøye utvalgt, som så ristes og blandes for å tilpasses den norske smaken. CHAQWA serveres i over 1500 utsalgsteder i Norge: i alt fra små og store restauranter, kaféer og arbeidsplasser.

Brand – Honest

logo-honest

Brand – Honest Text

Honest Organic Coffee er en serie single origin spesialkaffe. Alle produktene er økologisk og Fairtrade-/eller UTZ-sertifisert. Kaffebønnenes opprinnelse er sentral for smaken – da gjenstår det bare å nyte den gode kaffen med god samvittighet.

Values – Taste Image

Values – Taste Title

Når smaken betyr alt

Values – Taste Text

Uansett om du har forsovet deg, står og snakker med en god kollega, eller er ute og nyter et måltid blir opplevelsen bedre med god kaffe. For smak er viktig. Spesielt for kaffetørste nordmenn.

Vi i Coca-Cola brenner ikke bare for faget – vi brenner for kaffen. Samarbeidet med eksperter og brennerier gjør også at vi får den lokalt tilpassede smaksprofilen vi er så stolt av. Det høres kanskje lett ut, men denne kompetansen får man ikke over natten. Det er et resultat av iherdig jobbing med kaffe i over 40 år.

Values – Service Image

Values – Service Title

Pålitelig service

Values – Service Text

Med en kaffeavtale fra Coca-Cola, er du i trygge hender. Vår landsdekkende tekniske avdeling gir deg tilgang til telefon-support, kaffespesialister og feltteknikere. I tillegg blir din kaffemaskin tilpasset basert på dine ønsker av vår refurbishment-avdeling. Alle kunder får også tilgang til CHAQWA-appen med nyttig info om drift, vedlikehold og nye produkter til din kaffemaskin.

Values – Environment Image

Values – Environment Title

Bærekraft

Values – Environment Text

Bærekraft er viktig og derfor forholder vi oss til The Coca-Cola Company’s Sustainable Agriculture Guiding Principles (SAGP). Her følges strenge retningslinjer for menneske- og arbeidsrettigheter til miljø og jordbruk. Vi tilbyr også økologisk-, Fairtrade- og UTZ-sertifisert kaffe.

Coffee-machines – Title

Våre kaffemaskiner

Coffee-machines – Mobile – Image

Double-bean-kaffemaskin

Coffee-machines – Mobile – Text

Double Bean

Double Bean er en kompakt helautomatisk med 2 bønneholdere. Double Bean er en innovativ kaffebrygger som gir kaffe - og espressobaserte drikker av høy kvalitet. Maskinen har stor kapasitet og 17 drikkevalg. Dette er en meget driftsikker maskin, med dobbelt utløp for varme drikker, varmtvanns kran, og mulighet for grutgjennomføring til skap eller sokkel.

Know more – Title

Fortsatt nysgjerrig?

Know more – Text

Ønsker du mer informasjon, kan vi ta kontakt med deg innen 48 timer for en prat om ditt kaffebehov. Du trenger bare å trykke på knappen nedenfor og fylle ut enkel kontaktinformasjon.
Combined logo emblem for Coca-Cola and the two coffee-brands (light version)

Footer – Disclaimer

2019 The Coca-Cola Company. All rights reserved. CHAQWA and Honest are registred trademarks of The Coca-Cola Company.