GOD KAFFE PÅ JOBBEN

Norge ligger helt i toppen når det gjelder kaffekonsum, og god kaffe er en viktig del av arbeidsdagen. Med CHAQWA får du kvalitet og god smak i hver eneste kopp. Vi tilbyr nøye utvalgte kaffeblandinger av 100 % arabica-bønner tilpasset norske ganer. Vår blends består av kaffe fra anerkjente områder i Brasil, Nicaragua og Guatemala. Vi har mange års erfaring med kaffeløsninger til bedrifter.

All kaffe fra CHAQWA er bærekraftig handlet og i henhold til The Coca-Cola Company’s Sustainable Agriculture Guiding Principles (SAGP), som inkluderer viktige områder som menneske- og arbeidsrettigheter, miljø og jordbruk. Vi tilbyr også dobbelt sertifisert kaffe, og økologisk og Fairtrade kaffe - som kan spores helt tilbake til gården eller kooperativet.

En god kaffemaskin på jobben kan gjøre underverker for trivselen. Vi tilpasser kaffe, kaffemaskiner og service etter deres behov og ønsker. Med CHAQWA som kaffeleverandør kan du enkelt tilby dine ansatte, kunder og gjester en god kaffeopplevelse.

Kaffemaskiner

VIL DU VITE MER?

Kontakt oss for en uforpliktende prat, så vi finner den riktige kaffeløsningen til din bedrift.  Storebrand logo
  Kaffe er en viktig del av arbeidsdagen for våre ansatte. Vi stiller derfor høye krav til vår kaffeleverandør. God service, god kaffe og kaffemaskiner av høy kvalitet med stor kapasitet er en selvfølge. CHAQWA har levert kaffemaskiner til Storebrand siden februar 2013 . Vi opplever at leveransen er fleksibel med konkurransedyktige priser. CHAQWA leverer god kvalitet, gir oss god oppfølging og utmerket service. Bærekraft er en integrert del av Storebrands kjernevirksomhet og vår innkjøpspolicy legger stor vekt på leverandørenes miljø- og bærekraftsarbeid. I samarbeid med CHAQWA har vi fått utviklet Svanemerkede engangs kopper og er helt i sluttfasen med å Svanemerke kaffetjeneste leveransen.
  Yngvar ChristiansenNordisk leder husdrift
  Pangea logo
  Vi er meget fornøyd med vårt samarbeid med Coca-Cola European Partners Norge og CHAQWA. Vi benytter deres varer både internt hos ansatte og på møteavdeling. De leverer gode maskiner, bra råvarer og tilbyr meget god service. Anbefales på det sterkeste.
  Sina SåtvedthagenHead of Administration, Pangea Property Partners
  Kopp med espresso

  HVORFOR VELGE OSS SOM LEVERANDØR

  VELSMAKENDE PRODUKTER AV HØY KVALITET

  100 % ARABICA-BØNNER

  OPPLÆRING I BRUK OG KAFFEKUNNSKAP

  GODKJENTE MASKINER AV ECBC

  NORGES STØRSTE TEKNISKE AVDELING

  LANDSDEKKENDE DISTRIBUSJON

  GODE REFERANSER