KAFFELØSNINGER FOR større BEDRIFTER

 

God kaffe er en viktig del av arbeidsdagen. Med CHAQWA får du kvalitet og god smak i hver eneste kopp. Vi tilbyr nøye utvalgte kaffeblandinger av 100 % arabica-bønner tilpasset norske ganer. Vi har mange års erfaring med kaffeløsninger til store bedrifter.

 

I et stort selskap er det mange kaffekopper som drikkes i løpet av en dag. Vi er en kaffeleverandør som tilpasser oss ditt behov, så du kan servere ansatte, kunder og gjester optimal kaffe.

En god kaffemaskin på jobben kan gjøre underverker for trivselen.

VIL DU VITE MER?

Ja, kontakt meg for en uforpliktende prat!  Storebrand logo
  Kaffe er en viktig del av arbeidsdagen for våre ansatte. Vi stiller derfor høye krav til vår kaffeleverandør. God service, god kaffe og kaffemaskiner av høy kvalitet med stor kapasitet er en selvfølge. CHAQWA har levert kaffemaskiner til Storebrand siden februar 2013 . Vi opplever at leveransen er fleksibel med konkurransedyktige priser. CHAQWA leverer god kvalitet, gir oss god oppfølging og utmerket service. Bærekraft er en integrert del av Storebrands kjernevirksomhet og vår innkjøpspolicy legger stor vekt på leverandørenes miljø- og bærekraftsarbeid. I samarbeid med CHAQWA har vi fått utviklet Svanemerkede engangs kopper og er helt i sluttfasen med å Svanemerke kaffetjeneste leveransen.
  Yngvar ChristiansenNordisk leder husdrift
  Kopp med espresso

  HVORFOR VELGE OSS SOM LEVERANDØR

   100% Arabica bønner

   Velsmakende produkter av høy kvalitet

   Skreddersydd vedlikehold og service

   Godkjente maskiner av ECBC

   Norges største tekniske avdeling

   Opplæring i bruk og kaffekunnskap

   LANDSDEKKENDE DISTRIBISJON

   GODE REFERANSER

  VÅR KAFFE

  logo_small- Medium Roast kaffebønner

  Kremet og balansert karakter med rund smak. Aromatisk med toner av nøtter og karamell.

  red_1 blue_1green_1

  logo_small- Dark Roast kaffebønner

  En mørkbrent blanding med fyldig smak og intensiv karakter. Røkte og krydrede toner med lang ettersmak og dempet syre.

  red_2blue_2 green_2

  logo_small- Espresso

  Blandingen i vår espresso, har toner av brent sukker og passer perfekt både alene og i våre melkefavoritter cappuccino og café latte.

  logo_small- Økologisk & Fairtrade

  En av våre kaffevarianter er Fairtrade sertifisert. Kaffen kan da spores helt frem til kaffefarmen eller kooperativet der kaffen er blitt dyrket. Du kan være trygg på at vår kaffe er økologisk. Vår økologiske blend er en aromatisk kaffe med frisk syre som balanseres av den litt mørkere brenningen.

   fairtrade

  logo_small- ESPRESSO SIGNATURE

  En eksklusiv og perfekt komponert kaffe med nøye utvalgte kaffebønner fra Latin-Amerika. Blenden består av kaffe fra anerkjente områder i Brasil, Nicaragua og Guatemala. En sympatisk kaffe med en god aroma, balansert og fyldig smak. Blenden har et hint av tropisk frukt, sitrus og nougat.

  Kaffemaskiner

  SERVICE

  For å få virkelig god kaffe hver dag, er det viktig med service og vedlikehold av utstyret. Våre teknikere og kaffespesialister er her for å gjøre hverdagen din enklere.

  Vi har konkurransedyktige priser på service, og et stort apparat med telefon support og teknikere.

  Hos oss finner du Norges største tekniske avdeling – kun en telefon samtale unna!